Вие сте поканети во светот на PREMIUM KRISTAL - местото каде луксузот и елеганцијата се среќаваат за да се создадат вистински спој на блескавост и гламур. Секој парче од PREMUIM KRISTAL колекцијата е рачно изработено од најскапоцените материјали, со прецизност и внимание на најфините детали, за да го одразува сјајот и величеството на својот носител.
Нашиот PREMIUM KRISTAL накит е повеќе од само моден аксесоар - тоа е производ на традиција и . Од класични и елегантни обетки до прекрасни огрлици со долги верижки, нашата колекција нуди избори за секој вкус и прилика. Ние ја носиме моќта на PREMIUM KRISTAL колекцијата за да ја поддржуваме вашата индивидуалност и да ја нагласуваме вашата уникатност.
PREMIUM KRISTAL накитот не е само средство за декорација, туку и израз на моќ, самодоверба, луксуз и симбол на стил. Со нашите висококвалитетни и прекрасни парчиња накит, вие ќе го добиете привилегијата да почувствувате вистинска ексклузивност.
Нашите клиенти се членови на нашата PREMIUM KRISTAL фамилија.

Eloise

5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

Eloise+

13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg

Passion

74.jpg 75.jpg 76.jpg 77.jpg

Passion+

20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg

Princess

16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg

Royal

10.jpg 11.jpg 12.jpg 9.jpg

Rustik

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

Tiffany

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg