Добредојдовте во Eternal Collection - колекцијата на прстени кој го одбива времето и останува безвременска со својата оргиналност.
Овој накит е повеќе од моден додаток - тој е израз на вашата индивидуалност и врската со прекрасните моменти во вашиот живот. Нека секој допир со Eternal Collection накит ве потсетува на вечноста и ги запечатува вашите најубави спомени.
Откријте го бескрајното во нашата колекција и дозволете му на накитот да ги направи спомените бевременски.


Diamond Eternal

1.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg

Kristal Eternal

10.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 8.jpg