Златото од 14 карати е идеален избор за оние кои бараат комбинација на вредност и елеганција. Нашата колекција на 14 каратен накит ви нуди вистински избор на впечатливи парчиња што се истакнуваат со својот сјаен и привлечен изглед.
 
 
Обетки
 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.JPG 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg

Прстени

 

1.jpg 2.jpg

Прстени lux tamtur

 

10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg

 

 
Сет
 

1.jpg 2.jpg 3.jpg

 
Suyolu
 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

Приврзоци
 

27.jpg